Wednesday, July 22, 2009

GUSTI... aku xpaham?!

sebenarnya kan, byk benda yg lebih penting nk aku tulis dlm blog nie.. yela aku kan dh lama xupload post2 kat sni.. tp disebabkan ada satu kejadian yg baru berlaku, so pe kata aku tulis dlu.. kang takut lupa lak nnt.. hehehe..
aku semakin dpt merasakan sengat aku dlm penulisan ni kian pudar.. wahhh.. hhaha.. xtau sbb pe.. xde konsentrasi maybe...

anyway, malam tadi kan, after isyak, disebabkan boring kerana ketiadaan tv dan ketidakbayaran astro di rumah sewa nie, so aku decide nk ajak member aku ni turun makan kt mamak bwh rumah nie..

aku xbiasa sgt nk mkn awl2 nie.. tp pk bosan punya pasal n mana tau mamak bwh ni akn pasang movie yg best2 kan.. so y not aku turun awal..

tp jadik musykil kejap aku sbb hari ni agak ramai pelanggan. oh bukan pelanggan biasa. tp yg luar biasa. mksud aku bukan rakyat malaysia pelanggannya. mayb dari myanmar, vietnam, turkistan, cey xde tipu jer. eh xketinggalan, negro pon ada woo! bagi tepukan sket...

rupa2nya kwn aku btau mlm ni ada gusti a.k.a wrestling kt tv. dahiku berkerut. ahhh tlglah.. xde citer lain ke nk pasang. yg membuatkan kepala otakku ni berfikir, kenapa diorg ni beria sangat nk layan gusti nie? best sgt ke? adakah satu aktiviti yg menyihatkan badan mcm maen bowling?


:: kelihatan skrin besar yg membuatkan pelancong2 tanpa izin sedang khusyuk menonton.


noo.. aku xleh terima.. sbb bg aku gusti ni satu program yg teramatla bengap. so.. org yg tengok gusti adakah..... (sambung sendiri jwpn)! xmacam dlu la.. sbb dlu org percaya yg gusti ni btol. rupa2nya tipu.

td adalah scenes2 yg mmg bengap.. caner si kerdil bleh tewaskan lawan dia yg gagah perkasa. ngok btollah! aarghh aku xdpt terima. aku rasa mcm nk cepat je habeskan makanan aku. dgn sound system yg masuk telinga kiri mencucuk2 otak aku sblum kua telinga kanan. xtenang btol!

: : lbeh kurang mcm ni la aksi diorg tadi. please, don't try this!


dh tue, table pon mcm nk penuh2. table depan smua geng2 pelancong tanpa izin. pastu diorg cm hepi je biler wayang menipu tu dah start. xpaham aku. pe yg bestnyer. bekla tgk citer macam2 aznil segmen anak2ku tu.. huhuhu...

mungkin diorg tu lepas balek rumah, diorg bergusti sesama diorg ker, housemate ke or maybe gusti dgn bini diorg? ooopsss.... :-$

3 comments:

AdiE said...

yeah...da same goes to me...
i don't understand Y on earth people like to watch 'GUSTI'..
but, we shouldn't question it bcos its their right..
perhaps we also have something dat others think STUPID...
mmm..think about it...

JS said...

hehe..jom bergusti

JS said...

hehe..jom bergusti