Saturday, February 20, 2010

Kenapa Archiday (part.2)

semakin lama masa berjalan, semakin banyak aktiviti dilakukan, semakin aku realize, yang group aku ni best jugak!
inilah groupmates aku

bukan pe, smua sepakat sehati sejiwa respect each other dari segi opinion dan laen2 lagi...
sporting pon jugak.. senang cakap kira ngam ah

2nd game : Create music instruments from recycle materials.

lpas tu lagi, group kitorg ni plak kan, buatpe je mesti satu group even time makan
(walaupon dipaksa pada mulanya actually!)

Bukan curi tulang eh! (pose dengan rambut baru ala-ala Rihanna. perghhrasan!)

the next day plak cam letih sikit ah sebab banyak maen physical. sbb pagi2 lagi dah aerobik lpas tu kna maen game plak.. game plak bukan senang beb. tapi sorryla no pictures sbb aku kan participant lagipon xde sapa yg bleh jadi photographer xrasmi aku la.. huhu

time ni kna create lyric and lagu at da some time.. in few minutes ok!

tapi yang buat aku terkilan sket tu kan, ptg tu aku xdapat pegi ke majlis hi-tea a.k.a makan2. bukan pe beb.. penat satu hal. tapi hal yg sebenarnya aku xde lansung dress yang bleh dipakai utk petang tue! sbb aku agak lmbat tawula pasal ada dress code utk ptg tue iaitu HAWAI. perrghh mana sempat dowh.

ape2pon aku hepi la jugak sbb dpt tau group aku bleh kata sapu bersih la smua awards sepanjang archiday tue. cayalah!





**sepatutnya post ni aku tulis smggu seblum cuti lagi. ni dah habes cuti baru nk tulis. hehe!

2 comments:

Hanis Hasani said...

ala...ko neh...kalo join hi-tea kn best.. mesti ala2 diva gtu kann.. pheewwitt..xpe la..baju tu aku pakai kasik ko jeles..wakaka....nway..congrates tuk grup ko...thumbs up..
p/s-weh ko nmpk smarties lak plak dgn tshirt tu..phewwitt..

♥ Miss Tating said...

rambut rihanna la..hahahaaa
oooo,rupanya ko myuru ak mgmbil gmbr utk tujuan ini..
knp pic kita berdua xda??heee
hanis: jan puji edy sngt,kembang hidung dia t.hahaa