Friday, June 19, 2009

Happy For Friends ;-)

yeah.. hari jumaat mcm biasa. tgh hari akn lunch masakan dari mama aku.. hari ni jenis masakan adalah ketam.. ketam masak ape tah.. aku pon kurang arif..

anyway, beberapa jam sblum gi smyg jumaat dpt msg dari kwn aku, camni bunyinya

"Alhamdulillah, today is my best day. " [Zam Cel sent]

aku pon agk pelik. dgn xbgtau apa yg bestnya. sbb smlm mmber aku ni ckp yesterday was a bad day to him. hehe so aku pon xbrapa nk amek port sgt. tp tetiba aku terpikir yg UPU result akn kua rini. soo i guess ini mesti berkaitan kot. so aku pon tembak jerla.

"oo aku tau sbb pe bestday! ko dpt UPU kan? " aku tgh cuba jaya meneka. tp betulla yg aku ni sometime leh ada 6ixth sense. kih3... congratulation to my fren, akhirnya temakbul jugk impian smbung degree..

habes lunch terus ngadap laptop. chatting dgn kwn aku, J Syafiq (nama gelaran). chat punya chat, aku dpt tau dia dpt masuk UKM utk degree akitek. woaahh!! bestnyer. jeles i! hihihi.. tp rezeki masing2 kan.. congratz utk ko jugak!

aku knal syafiq ni satu sem je. mula2 tu mcm2 tanggapan aku kt dia. tgk dia mcm sombong n blagak (oopss sorry!). tp time satu group dgn dia tu la, aku byk mengenali dia n aku xsangka plak dia ni ore klate deh! tp at last i realized that dia ni bagus, smyg xtinggai woo.. n baik hati. thnx yerr sbb byk tlg time site analysis ritu!

haa yg last ni xleh blah.. lpas chat dgn J Syafiq, mmber aku sorg lagi ni buzz aku kt ym! camni bunyinyer..

salam
hari ni aku declare dgn kawan perempuan aku
so secare rasminye die jadi aweks aku dah
huhu.. happy ni

tergelak jgk aku baca message dia nie.. perlu ke nk congratz kt dier? huhu.. anyway, congratz gk la.. tp jgn terputus tgh jln sudah mcm dlu2.. xpepasal kena pegi klinik pkol 2 3 pagi.. =p..


hah! rini hari kegembiraan utk 3org kwn aku. tp aku? waahh masih kesedihan n kesepian sket..
tp aku percaya, setiap yang buruk ada baiknya. n setiap yg berlaku ada hikmahnya. cewwah~!
pandai btoi aku berkata2 utk menyedapkan hati...

5 comments:

JS said...

pergh..berlagak kah?sombongkah? haha..

gud luck bro..apa2 hal gitau..ym ada,fb ada,blog ada...haha..

JS said...

klu dah ada awek ni..
tak lama dah ni..
(kompang!!!!!!)

nanti kawin jemput aku..
nak try gulai kahwin kedah lak..ari tu wani punya tak sempat..

arnuar88 said...

congratez kat membe ko..
welcome to ukm!!
department of architecture
faculty of engineering and built environment

edylicious said...

@JS : hurmm tu bukn awek aku, awek dia la.. aku lmbat lagi kotttt

@JS : tu tanggapan awal, nyata ia berbeza skali.. huhu ok!

@Arnuar88 : yeah.. nnt ko leh kwn dgn dia.. dia baguih woo!

JS said...

anda di tag!!!!haha